Over de coach

 

Waarom ik coach

Mijn naam is Nanda van der Elst en ik ben nog net geboren in de jaren ’60. Dat maakt dat ik inmiddels een goedgevulde rugzak met levenservaringen met me meedraag. In die rugzak zitten vele mooie en positieve herinneringen, maar ook gebeurtenissen die een minder makkelijke, maar zeker niet minder waardevolle impact hebben gehad op mijn leven en persoonlijke ontwikkeling. 

Ik ben lang werkzaam geweest in de zakelijke wereld, zowel in loondienst als vanuit een eigen bedrijf, in uitvoerende en leidinggevende functies. Naarmate ik ouder werd voelde ik een groeiende behoefte om meer mensgericht en minder winstgericht te werken. Een behoefte aan een diepgaander contact met mensen en van betekenis kunnen zijn op sociaal niveau. Vanuit mijn coachpraktijk geef ik daar invulling aan en help ik met veel voldoening mensen die door omstandigheden een tijd uit de roulatie zijn geweest om hun leven weer op de rails te krijgen.

Opleiding & NOBCO 

Met de erkende Post HBO-opleiding Coachen met Ziel en Zakelijkheid van Blankestijn en Partners voelde ik meteen een match. Ik heb leren coachen vanuit het hart, maar ook vanuit een vakbekwame en resultaatgerichte basis. 

Deze opleiding is geaccrediteerd door de NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroepscoaches. Dat is een belangrijk aspect voor mij, omdat ik van mening ben dat het coachvak op zorgvuldige wijze moet worden uitgeoefend. Inmiddels ben ik ook persoonlijk aangesloten bij de NOBCO. Dat houdt onder meer in dat ik mij ‘verplicht’ om me te blijven ontwikkelen via zelfstudie en externe opleiding en regelmatig reflecteer op eigen handelen, onder andere met collega coaches. Ook ben ik via de NOBCO gehouden aan de Ethische Code. 

Wat coachees over mij zeggen:

Mijn cliënten omschrijven mij als professioneel – kundig – empathisch – zuiver – scherp – respectvol - warm - aanmoedigend en begripvol. 

 

Snelle doorgronding en juiste analyse van de problematiek, waardevol en werkend coaching traject, voelde voor mij erg goed.
Het traject werkt!”  M. - Den Haag

“Ik sta ook versteld hoeveel effect dit coaching traject heeft gehad op mijn zelfvertrouwen.” A. - Nederweert

 

Wil je een keer vrijblijvend kennismaken en bespreken hoe een coachingstraject jou kan helpen? Neem dan contact met me op. Ik ontmoet je graag.