Coaching voor uw medewerkers 

na een levensveranderende gebeurtenis

 

Het is in het belang van elke organisatie dat haar medewerkers gezond zijn, zowel fysiek, mentaal als emotioneel.
Als uw medewerkers een levensveranderende gebeurtenis meemaken, zoals bijvoorbeeld het verlies van een dierbare, een echtscheiding of de langdurige mantelzorg van een naaste, heeft dat vanzelfsprekend ook impact op de werksituatie. 

Veel mensen melden zich na een dergelijke gebeurtenis voor korte of langere tijd ziek. Zij die wel blijven werken kunnen mogelijk niet op het niveau functioneren waarop ze dat deden. Vaak spelen problemen als concentratievermindering, stressgevoeligheid en vermoeidheid een rol.


Coaching bij re-integratie of verzuimpreventie

Het faciliteren van coaching aan een werknemer kan preventief werken en (psychisch) verzuim voorkomen of verkorten. Bij langdurig verzuim kunt u coaching inzetten als onderdeel van een re-integratietraject. 

Door als werkgever coaching aan te bieden voorziet u in een stuk zorg en begeleiding aan uw werknemer tijdens de lastige periode die hij/zij doormaakt. Daarmee helpt u hen als mens én als medewerker van uw organisatie. 

Door mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven verplaats ik mij moeiteloos in de belangen van organisaties en haar mensen. Ik maak graag een vrijblijvende afspraak om te bespreken wat ik voor úw medewerkers en úw organisatie kan betekenen.